Räntefri delbetalning

Kontakta oss för finansiering av ditt körkort via CSN eller vår partner Resurs Bank eller Klarna. Räntefritt upp till 24 månader.

Hos oss kan du dela upp betalningen med Klarna

CSN

Om du är arbetslös och uppfyller vissa villkor kan du från och med den 1 september 2018 få låna pengar från CSN för att kunna ta B-körkort.


Många gånger kräver en arbetsgivare att den som söker ett jobb ska ha bilkörkort, ett körkort kan alltså underlätta för dig att få ett jobb.


Körkortslånet är ett lån för dig som är arbetslös och är mellan 18 och 47 år. Du kan få låna pengar från CSN för att kunna ta ett svenskt körkort med körkorts­behörighet B, det vill säga för personbil och lätt lastbil.


Du kan få låna högst 15 000 kronor, utbetalningen sker 3 gånger, 3 x 5,000 kr. Detta ska du sedan betala tillbaka, och det måste du göra även om du inte slutför din utbildning.


Du kan läsa mer kring hur du går tillväga och hur du söker körkortslån hos CSN.


Du måste själv ansöka och få ett lånelöfte från CSN innan vi kan hjälpa dig vidare. Därefter kommer du in till oss så vi kan rapportera in dig till CSN att du väljer utbildningen hos oss. Du måste ha ett giltigt körkortstillstånd för att vi ska kunna rapportera in dig.

Resurs Bank

Körkortscenter Norrköping har genom STR ett samarbete med Resurs Bank. Det ger dig möjlighet att lägga upp en körkortsbudget hos oss.

  • Du kan välja upp till 24 månaders räntefri delbetalning, max 50.000 kr.
  • Du kan även välja att delbetala på 48 månader med en avdragsgill ränta.
  • Du gör ditt val av betalningsalternativ i lugn och ro månaden efter köpet.

Är du student?

Även du kan söka STR-kontot. Max kredit är då 15.000 kr och du skall bifoga en kopia på giltig studentlegitimation med ansökan.


Kontakta oss för mer information och ansökan, ta med din e-legitimation.


För information om fullständiga villkor: www.resursbank.se eller ring Resurs Banks kundtjänst på telefon 042-38 20 93.