Om oss

Dags för körkort? Din Dröm & Frihet börjar här!

Körkortscenter Norrköping, ta ditt körkort hos oss!

Varmt välkommen till Körkortscenter i Norrköping

Vår utbildningspolicy är att stå för kunskap, kvalitet och utveckling. Det gör vi genom att ha kunniga lärare och ge utrymme för individen.

Vi är naturligtvis medlemmar i STR. Detta garanterar en kvalitativ och seriös utbildning enligt Transportstyrelsen föreskrifter.

Vårt koncept har alltid varit att alltid försöka överträffa kundens förväntningar, att genom bra resultat och professionellt bemötande skapa oss ett gott rykte via mun till mun. Vi gör vårt bästa för att du ska få ditt körkort så snabbt, enkelt och billigt som möjligt och på samma gång ha en kul utbildning med hög kvalitet. Vår målsättning är att alla ska trivas och tycka det är givande och roligt att ta körkort.

Ett viktigt mål under vår körkortsutbildning är att du som elev ska få ett stort värde för dina pengar. Vi har lång erfarenhet av framför allt intensivkurser för körkort, men har självklart vanlig utbildning också för de som önskar och vi jobbar extra hårt med att anpassa både praktik och teori efter dina individuella förutsättningar. Vår trafikskola har både utbildningsresurser och lång erfarenhet att klara detta med mycket goda resultat. Vi välkomnar även handledare att åka med på körlektioner (om eleven vill detta, vi måste respektera elevens vilja).