Nu kan du få ditt körkort snabbt, smidigt och effektivt.

INTENSIVKURS 1-2 VECKOR - VÅR ABSOLUT POPULÄRASTE UTBILDNING MED START VARJE MÅNDAG.

Har du möjlighet att fokusera helt på körkortet på heltid så är en intensivkurs att rekommendera.

Körkortscenter Norrköping, ta ditt körkort hos oss!

Vi är en trafikskola som specialiserat oss på intensivutbildning

Vår trafikskola har både utbildningsresurser och lång erfarenhet att klara detta med mycket goda resultat.

Vår utbildning är både effektiv och kostnadsbesparande eftersom vi har lång erfarenhet av framför allt intensivkurser för körkort, men har självklart vanlig utbildning också för de som önskar och vi anpassar utbildningarna efter just dina förutsättningar...

Själva intensivkursen skiljer sig inte ifrån en vanlig traditionell utbildning, skillnaden är istället att du kör varje dag under en kort period. Det finns många fördelar med en intensivkurs. De främsta fördelarna är att du lär dig mycket på kort tid och därmed får ditt körkort snabbt. Du kör med korta tidsintervaller mellan lektionerna, vilket betyder att du inte hinner glömma dina kunskaper som du har lärt dig.

Att gå en intensivkurs är både roligt, smidigt och snabbt sätt att ta körkort.

Intensivkurs i 1 vecka

För en så här kort intensivutbildning ställer vi ganska höga krav på dig. Den vänder sig till dig som övningskört en längre tid eller har haft körkort tidigare. Du har bara inte haft tid att slutföra din utbildning, och behöver nog bara komma bort ett par dagar för att lägga fullt fokus på körkortet.

Intensivkurs i 2 veckor

Vår Intensivkurs är uppdelad på 2 veckor. Vi planerar hela din utbildning under den här tiden och hjälper dig med allt du behöver. Eftersom utbildningen kommer vara väldigt intensiv, ser vi helst att du enbart fokuserar dig på din personbilsutbildning under dessa veckor.KörkortsCenter Norrköping är en av de trafikskolor som erbjuder tvåveckors intensivkurser för alla, oavsett om du har kört tidigare eller aldrig suttit bakom ratten.

Boende

Har du långt till Norrköping eller bor i annan stad och behöver ha ett boende under din intensivkurs kan vi rekommendera Pronova hotell i Norrköping som ligger i närheten av vår trafikskola.

Körkortstesterna kan du göra antingen på trafikskolan eller på distans via elevcentralen, våra distanstester är helt gratis och ingår i intensivpaketet.