Personbil B

Välkommen till oss på Körkortscenter Norrköping för din körkortsutbildning!

Körkortscenter Norrköping, ta ditt körkort hos oss!

Att ta körkort kan kännas som en svår och överväldigande uppgift, särskilt om man inte vet var man ska börja. Men det behöver inte vara så svårt. Det viktigaste är att hitta en trafikskola som passar just dig och dina behov.


Vi erbjuder alla som är intresserade av trafikutbildning ett kostnadsfritt introduktionsmöte där vi diskuterar dina behov och hur vi på Körkortscenter Norrköping kan tillfredsställa dessa på bästa sätt. Under mötet får du också möjlighet att fråga oss om precis vad som helst.


Så tveka inte, vi ser fram emot att hjälpa dig vidare på körkortsresan!


Vi utbildar på både manuella och automatväxlade bilar. Hos oss kör du våra nya, moderna och miljöklassade VW Golf, som dessutom är enkla att köra. Vi välkomnar dig som aldrig suttit bakom ratten tidigare, dig som redan har kommit i gång och kört hemma eller dig som bara vill vässa kunskaperna inför körprovet. Ett bra tips är att välja något av våra Startpaket när du sätter igång med din körkortsutbildning – på så sätt kan du spara en del pengar! Du hittar en komplett prislista under ”Priser”.

Villkor

Gemensamt för dessa är att alla paket skall förskottsbetalas och de är giltiga under 1års tid. D.v.s att körlektionerna ska förbrukas senast 1 år ifrån inköpsdatum. Det som kvarstår outnyttjat efter 1 år ifrån inköpsdagen återbetalas inte.

Avbokning av utbildning/körlektioner

Avbokning utan avgift godtas endast enligt gällande avbokningsregler och endast via personlig kontakt: telefon, på plats i receptionen eller till din lärare. Varken telefonsvarare eller mejl godkänns på grund av den tvist som kan uppstå om vi inte kan hänvisa till vem som mottagit din avbokningsinformation.

Avbokning av enstaka lektioner samt Risk 1 och Risk 2 måste ske två vardagar före klockan 13:00. Vid avbruten utbildning behåller vi enligt STR:s praxis 10 % av innestående saldo. Vid sjukdom vill vi att ni kommer med sjukintyg. Om ni glömmer att avboka eran lektion, så kommer ni att bli betalningsskyldiga för lektionen. 

Vi är anslutna till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) och följer deras krav och standard.