Personbil B

Personbil B 

Välkommen till oss på KörkortsCenter Norrköping för din körkortsutbildning!

Vi utbildar på både manuella och automatväxlade bilar. Hos oss kör du våra nya, moderna och miljöklassade VW Golf, som dessutom är enkla att köra. Vi välkomnar dig som aldrig suttit bakom ratten tidigare, dig som redan har kommit i gång och kört hemma eller dig som bara vill vässa kunskaperna inför körprovet. Ett bra tips är att välja något av våra Startpaket när du sätter igång med din körkortsutbildning – på så sätt kan du spara en del pengar! Du hittar en komplett prislista under ”Priser”.

 

Vilkor

Gemensamt för dessa är att alla paket skall förskottsbetalas och de är giltiga under 1års tid. D.v.s att körlektionerna ska förbrukas senast 1 år ifrån inköpsdatum. Det som kvarstår outnyttjat efter 1 år ifrån inköpsdagen återbetalas inte.

 

Avbokning av utbildning / körlektioner 

Avbokning utan avgift godtas endast enligt gällande avbokningsregler och endast via personlig kontakt: telefon, på plats i receptionen eller till din lärare.    Varken telefonsvarare eller mejl godkänns på grund av den tvist som kan uppstå om vi inte kan hänvisa till vem som mottagit din avbokningsinformation. Avbokning av enstaka lektioner samt Risk 1 och Risk 2 måste ske två vardagar före klockan 13:00. Vid avbruten utbildning behåller vi enligt STR:s praxis 10 % av innestående saldo. Vid sjukdom vill vi att ni kommer med sjukintyg. Om ni glömmer att avboka eran lektion, så kommer ni att bli  betalningsskyldiga för lektionen. 

Vi är anslutna till STR (Sveriges Trafikskolors Riksförbund) och följer deras krav och standard. Hur går vi tillväga: Vi gör en personlig utbildningsplan anpassad just dina önskemål och behov. Teorin bygger på den ordinarie teorin men är uppdelad i flera mindre stycken. Du sitter ensam med din lärare och jobbar på med teorin i lugn miljö på trafikskolan.